Bir İnceleme Yangın Kapısı



Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olur.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı adına bina katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak içmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna rabıtlı olarak elan ucuz olmaktadır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser kakım they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamelat adımları çoklukla şunları bâtınerir:

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek ilenmeşap bapnın namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın veya acil durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları ahenkli Yangın Çıkış Kapısı olarak mimarilmalıdır. Kapının aklık çalışmasını peylemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Gestaltda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Hiç kuşku yok ki yangın felaketi, yıl içre hayat yitirilmesine illet olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın yangın kapısı felaketi epey kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile esrar kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yangın kapısı emanet ve mal kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

kaynağı değişçiliktir]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *